Mums, sås.
1 av 3
Mums, sås. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Men pizzan orsakade en trafikolycka.
2 av 3
Men pizzan orsakade en trafikolycka. - Foto: TT/Ap
Inte uppskattat av polisen.
3 av 3
Inte uppskattat av polisen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Skulle rädda pizzasås – körde av vägen

Det gäller att prioritera.


VÄSTERVIK. Alla gillar pizzasås – men den här kvinnan är nog lite väl förtjust. Hennes rädsla för att såsen skulle gå till spillo har nämligen orsakat en bilolycka.

LÄS MER: Nu ska Zlatan bli fryspizza

Enligt P4 Kalmar ska kvinnan, som är i 55-årsåldern, och hennes dotter ha varit på väg hem från pizzerian med vad vi får anta ett par smaskiga pizzor i bilen. Men hon hade gjort misstaget att ställa såsburken ovanpå pizzakartongen.

– Förpackningen med såsen gled iväg och hon böjde sig då efter den, för att rädda den från att åka i golvet och då körde hon av vägen, säger Stephan Söderholm, informatör vid polisens ledningscentral region syd, till P4 Kalmar.

Rätt av vägen, över en gräsmatta – och rätt in i ett staket. Ingen ska ha skadats, men det kan få konsekvenser för kvinnan ändå.

– Hon har brustit i väsentlig varsamhet i trafiken och därför är hon nu misstänkt för vårdslöshet i trafiken, säger Söderholm till P4 Kalmar.

Det är oklart hur det gick med såsen – och vilken typ av sås det handlade om. Vad tror du?

LÄS MER: OMG nu är den här: pizza-croissanten!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilken sås tror du på?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

1 timme sedan
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?