Seger!
1 av 3
Seger! - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Svenska Spel har hittat vinnaren.
2 av 3
Svenska Spel har hittat vinnaren. - Foto: FOTOGRAFERNA HOLMBERG
Lämnades in i Järfälla.
3 av 3
Lämnades in i Järfälla. - Foto: FOTOGRAFERNA HOLMBERG

Vinnaren hittad – han vann 159 miljoner

Vilket lyckobesked!


I lördags vann en lycklig spelare svindlande 159 miljoner med hjälp av sju rätt på Lotto och två rätt på Joker – men ingen gav sig till känna. Förrän nu då. Mannen som lämnade in sin lapp i Järfälla stack nämligen på semester men har nu fått kanonbeskedet.

Bild: TT

– Det här är ofattbart och overkligt, jag blir helt nervös! sa han till Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson när beskedet levererades.

För pengarna ska mannen, som är 55 år gammal, bland annat köpa en ny klocka eftersom att den gamla "krånglat en tid nu". Men det finns också en nervositet inblandad.

– Jag blir nervös när jag tänker på hur stor summa vi talar om och vilken förändring den bidrar med för egen del också, säger mannen till Svenska Spel och fortsätter:

– Tur att det är semestertider, för nu måste jag försöka skaffa en bild av både nuet och framtiden. För en man i 55-årsåldern betyder en sådan här vinst att resten av livet är säkrat ekonomiskt. Dessutom kommer ju familjen få ekonomiskt stöd genom livet, vilket känns underbart!

Bild: TT

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.