Syntes ingenting från utsidan.
1 av 2
Syntes ingenting från utsidan. - Foto: Privat
Blodig kyckling.
2 av 2
Blodig kyckling. - Foto: Privat

Han fick en chock när han åt på Subway – kycklingen var blodig

Teodor skulle käka en wrap, men han fick en otrevlig överraskning när han bet i den. Kycklingen var inte i närheten av färdig.


Teodor, tillsammans med två vänner, hade tagit med sig mat från en Subway-restaurang i Göteborg för att äta den i skolan.

Men det blev inte någon trevlig lunch direkt. På utsidan verkade allt normalt, men när Teodor tagit en tugga var kycklingen rå i mitten.

Bildkälla Privat

– Jag visste inte om det var blod eller något annat först. Det var ju i alla fall väldigt äckligt, säger Teodor till Nyheter24.

Efter händelsen mejlade han Subway. Han väntade på svar i en månad, men fick inget.

Subway själva skyller på leverantören.

– Vi tillagar inte kycklingen själva och om den är kokt eller steks kan jag inte svara på. Vi kommer kolla upp det med leverantören, så här ska det ju inte gå till, säger Ricky Simonsson, etableringsansvarig på Subway till Nyheter24. Subway kommer även be om ursäkt till Teodor, enligt Simonsson.

Mat
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått något äckligt i maten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.