En okänd kvinna försökte krypa ner i parets säng.
En okänd kvinna försökte krypa ner i parets säng. - Foto: TT

Parets oväntade överraskning – okänd kvinna kröp ner i sängen

Okej, är det här det obehagligaste på länge? En okänd kvinna kröp ner i parets säng. I deras hem.


Ett par i Sundsvall fick en minst sagt hemsk överraskning natten till lördagen.

Sundsvalls tidning skriver att de hade krupit ner i i sägen och låg och sov när en okänd kvinna plötsligt dök upp och vill få plats i sängen.

– De var riktigt skärrade, framför allt kvinnan i familjen. De hade vaknat bägge två av att hon kröp ner mellan dem för att sova, säger Robert S Öhman, vakthavande befäl vid Västernorrlandspolisen till, tidningen. 

Åt från deras kök

Paret vaknade och slängde ut kvinnan, som var i 35-årsåldern, men sömn var inte allt hon var ute efter. Hon hade även tagit ett varv i köket och ätit mat och godis.

– Hon kunde inte redogöra för hur hon har kommit till platsen och hon har försett sig med diverse mat och godis och sedan gått och lagt sig. Hon kunde berätta varför hon var där, men sade att hon blivit inbjuden vilket ju är en ren lögn då de inte har någon relation, säger Öhman till Sundsvalls tidning.

/
/
/
Hem
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Borlänge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen", skriver polisen på sin hemsida.

Nya kollektivavtal inom offentlig sektorn

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.