Julen känns komplett – här hälsar Arne Weise god jul

Om du har missat det så har jullegenden Arne Weise funnit med på julafton. Här är videos för dig som kanske inte riktigt hamnat i julstämning utan herr Weise.


Arne Weise förknippas självfallet med julen. Kanske för att han är den julvärd som lett oss genom Kalle och alla andra julprogram under flest år. I vår omröstning om populäraste julvärden leder han ganska stort för tillfället.

Den här julaftonen har det dykt upp klipp som får julen att kännas komplett igen! I den här videon skickar han sitt sista meddelande, men klicka här på länken för alla fyra meddelanden!

/
Jul
/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känns julen komplett med Weise?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Byggföretaget får ny vd

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Världen upplever nu betydande korallblekning, meddelar den amerikanska vädermyndigheten NOAA. Det är den andra stora korallblekningen på tio år.

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Prata mer om relationer och sex med era barn. Det är uppmaningen från Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) efter att en ny undersökning visar att bara hälften av alla föräldrar gör det.

Morgonens nyheter

Här är morgonens nyheter i korthet.