Linus möttes av en riktig överraskning när han kom hem.
1 av 2
Linus möttes av en riktig överraskning när han kom hem. - Foto: Tea Dahl/Linus Pettersson
Hans kompisar hade lagt fram kondomer, ljus och choklad i rummet.
2 av 2
Hans kompisar hade lagt fram kondomer, ljus och choklad i rummet. - Foto: Tea Dahlgren

Linus bjöd hem en tjej på dejt – kompisarnas prank är briljant

Linus träffade en tjej på juldagen. Några dagar senare bjöd han hem henne – då bestämde sig kompisarna för att spela honom ett litet spratt.


FUNÄSDALEN. Ni vet när man bjuder hem någon för första gången och man vill framstå vara så normal som möjligt? Det misslyckades Linus Pettersson med – dock var det inte hans fel.

Linus rumskompisar bestämde sig för spela honom ett litet spratt när han skulle ha en tjej på besök. Tjejen hade han träffat på juldagen så de hade nyligen träffats. När han åkte för att hämta henne började kompisarna göra om hans rum.

– Vi började med att lägga fram en gitarr på hans säng. Sen började jag tända ljus och forma som ett hjärta på golvet, säger Tea Dahl som är en av de som bor med Linus.

Och det slutade inte där. De la också fram kondomer och choklad på sängen. Dessutom gömde de en stereo med bluetooth-koppling. De förvandlade helt enkelt Linus till en riktigt creepy kille.

Bildkälla: Thea Dahl

När Linus och tjejen klev in genom dörren till hans rum hördes tonerna av Marvin Gayes ”Let’s get it on”. Linus försökte dock behålla lugnet.

– Fan! Kände att det här blir svårt att förklara.... Men jag försökte ändå spela med till en början, trots att "Let's get it on" spelades så fort jag kom in i rummet, säger han till Nyheter24.

Rumskompisarna hörde hur Linus försökte förklara bort det hela och bestämde sig för att göra det ännu värre genom att byta låt till "Sexual Healing".

Enligt Linus blev det en rätt stel tystnad, men han fattade direkt vilka det var som låg bakom – vilket tjejen inte gjorde först.

– Hon tittade på mig och såg lite förskräckt ut, säger han och fortsätter:

– Men det gick över!

Så nu till den viktigaste frågan är av alla – hur är det mellan dem i dag, har de kontakt?

– Det är bra! Jajamän, till en viss del...

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det här en rolig blåsning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.