Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
466
reaktioner idag

Senast

X 2000-tåg evakueras efter kraftig brand ombord

Alla resenärer evakueras.

Det är i Väring i utanför Skövde som tåget står. Tågen på bilden har inget med artikeln att göra.

Enligt uppgifter till Expressen ska det vara loket på ett X2000-tåg som brinner. Tågen på bilden har inget med artikeln att göra.

Ingen ska vara skadad av branden, men stora förseningar i tågtrafiken är att vänta då det är är totalt stopp i båda riktningarna.

Det är i Väring i utanför Skövde som tåget står. Enligt uppgifter till Expressen ska det vara loket på ett X2000-tåg som brinner.

LÄS MER
Tåget rammade perrongen - för att föraren svimmade

– Det är en fullt utvecklad brand i loket. Det är evakuering på gång, säger Ulf Andersson, inre befäl hos Skövdepolisen, till tidningen.

LÄS MER
Därför ställer SJ in all tågtrafik till Köpenhamn

Ingen ska vara skadad av branden, men stora förseningar i tågtrafiken är att vänta då det är är totalt stopp i båda riktningarna.

LÄS MER
SJ:s "polisutredning" var olaglig och kränkande

– Tåget står 300 meter söder om Väring. Det brinner i lokdelen. Räddningstjänsten är där med tre styrkor, säger Hans Ingbert, räddningschef på räddningstjänsten i Östra Skaraborg, till Expressen.

Mer:

Nu avslöjas SJ - bedrev olagliga "polisutredningar" mot egna personalen
KOMMENTARER
Innan du kommenterar: läs våra regler