Hurra!
1 av 3
Hurra! - Foto: Lovisa Loan Sundman/Twitter
Tussilagon har kommit!
2 av 3
Tussilagon har kommit! - Foto: Lovisa Loan Sundman/Twitter
I alla fall hittade Lovisa det i Stockholm.
3 av 3
I alla fall hittade Lovisa det i Stockholm. - Foto: Lovisa Loan Sundman/Twitter

Äntligen! Här växer det vårblommor

Snacka om vårtecken.


En lång tid har Sverige känts som Mordor men nu har hoppet tänts igen – dagarna blir ljusare och det är lite varmare i luften. Det känns helt klart som att våren är på väg.

Men inget är ju säkert förrän man ser de första riktiga vårtecknen. Därför blir man ju riktigt glad över bilderna som Lovisa Loan Sundman har lagt upp på sin Twitter.

Hon har nämligen hittat och fotat vårens främsta blomma tussilago. Enligt henne så finns dessa skönheter vid Hantverkargatan i Stockholm. Så bor du i huvudstaden vet du vart du ska gå för att få dig en dos vår.


[removed][removed]

Har du sett och fotat några vårtecken? Skicka in dina bilder på Nyheter24:s Facebookchatt eller mejla till tips@nyheter24.se

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett några vårtecken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.