Liam råkade visst försova sig – och fick en liten överraskning på morgonen.
1 av 3
Liam råkade visst försova sig – och fick en liten överraskning på morgonen. - Foto: Privat / TT
Liam.
2 av 3
Liam. - Foto: Privat
Genrebild.
3 av 3
Genrebild. - Foto: TT

Liam, 22, försov sig från jobbet – då gjorde hans chef det här

Det var svårt att få upp Liam efter en natt med dåligt sömn – helt plötsligt stod hans chef i sovrummet för att försöka få honom till jobbet.


Liam Pinelake är 22 år gammal och kunde verkligen inte sova natten mot onsdagen. Alarmet ringde och hans flickvän försökte väcka honom. Utan framgång.

– Till slut fick hon nog och sket i mig. Då drog hon till sitt eget jobb, säger Liam till Nyheter24.

Klockan 7 skulle han ha börjat sitt pass på äldrevården i Sundsvall. När han inte dök upp på jobbet i tid så bestämde sig Liams chef för att ta saker i egna händer – och åkte till hans lägenhet. Det gick inte som planerat och väckte inte Liam.

– Hon tänkte väl att grannarna måste bli sura om hon står där och plingar så hon ringde min flickvän.

Då åkte chefen till Liams flickväns jobb för att hämta henne så hon kunde åka och väcka honom. Inte den gången heller vaknade Liam.

– Då körde chefen tillbaka henne till jobbet – och återvänder sedan för att ställa sig i mitt sovrum för att ropa på mig. Då vaknade jag illa kvickt!

Liam har jobbat på sitt jobb sedan i oktober och beskriver sin relation med sin chef som god.

– Alla som jobbar där har en bra relation till chefen, tycker jag. Hon är soft, men bestämd. Det är tur att vi har en så bra chef. Jag vet inte hur det hade gått om hon hade varit riktigt sur...

Han fortsätter med att berätta att han visserligen kan vara lite morgontrött ibland, men när Liam väl kommer upp ur sängen så är han pigg som attans.

Själv har han en strategi för att förhindra det här i framtiden.

– Jag kommer aldrig att våga komma försent igen. Nu gäller det att lägga sig i tid, få ordning på sömnen och en klocka som låter högt.

Efter sin upplevelse skrev Liam ett kort Facebook-inlägg med över 200 reaktioner som snabbt blev en succé med ett besök hos populära Facebook-gruppen Dr. Status bland annat.

Bildkälla: Facebook

– Reaktioner har jag minst sagt fått men bara skratt. Mina kollegor har drivit med mig lite grann. Förmodligen kommer de se till att jag aldrig glömmer det här. Flickvännen kanske inte var superglad, men det har nog gått över nu, säger Liam till Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.