Bilden har inget med händelsen att göra.
Bilden har inget med händelsen att göra. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Två barn hittade död man på gräsmatta

Två barn hittade under lördagen en död man på en gräsmatta.


Det var under lördagen som två barn hittade en död man. Mannen ska ha varit i 80-årsåldern och hittades på en gräsmatta på Skomakargatan, i Arvidsjaur. Polisen kan i nuläget inte utesluta att mannen har utsatts för ett brott.

När larmet kom in till polisen spärrades hela gräsmattan av för en brottsplatsundersökning. Det avspärrade området minskades sedan till en plats under balkongen på tomten.

– Vi vidtog vissa utredningsåtgärder och kan i nuläget inte uttala oss om vad som hänt. Åtgärderna är vidtagna för att om så är kunna utesluta brott, säger vakthavande polisbefäl, till Piteå-tidningen.

Polisen vill i nuläget inte lämna ut några fler uppgifter och de håller på att knacka dörr i området.

/
Man
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

P 7 i Skåne står inför en svensk pionjärinsats i Nato när uppåt 600 man ska skickas till Lettland. För att klara det kan det bli nödvändigt att under en period tumma på målet att utbilda fler värnpliktiga.