Man hittad död i polisarresten.
1 av 3
Man hittad död i polisarresten. - Foto: TT
Genrebild.
2 av 3
Genrebild. - Foto: TT
Genrebild.
3 av 3
Genrebild. - Foto: TT

Man hittad död – i arresten hos polisen

Nu utreder polisen om någonting felaktigt har begåtts som lett till dödsfallet.


En man har påträffats död i polisens arrestlokaler i Norrköping.

Dödsfallet ska ha skett vid 22.30 under måndagskvällen, skriver Aftonbladet. Ambulans kallades till platsen och livräddande åtgärder genomförts. Men mannens liv gick inte att rädda.

– Internutredare ska titta på om något felaktigt har begåtts, säger Michael Lindquist, tillförordnad lokalpolisområdeschef i Norrköping till Aftonbladet.

Nu tar polisens internutredare över ärendet. Polisen går inte in på om mannen drabbats av sjukdom eller blivit utsatt för våld innan eller efter omhändertaget. Inte heller anledningen till arresten går polisen in på.

/
/
Dog
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Värnamo rapporterar om trafikolycka

Rapport om drönarattack mot USA-bas i Irak

Flygbasen Ain al-Asad i västra Irak attackerades med drönare under natten till tisdagen, meddelar en källa i det amerikanska försvaret till AP och AFP.

Pensionär? Då kan du få 1 100 kronor mer i plånboken

Höstbudgeten spås innehålla flera skattesänkningar. En grupp som kan få mer pengar i plånboken är de som fyllt 66 år.

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

Åklagare som kräver att få ut upploppsbilder från Rosengård tagna av fotografer från flera svenska redaktioner beviljas prövningstillstånd av Högsta domstolen (HD).

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

EU-parlamentet har slutligt godkänt ännu ett år med handelslättnader för Ukraina med 428 ja-röster mot 131 nej och 44 nedlagda. Tisdagens beslut innebär att den uppgörelse som nåddes nyligen om villkoren för importen av exempelvis jordbruksprodukter nu räcker ända fram till sommaren 2025.