Ambulansen kör fast i Stockholms snökaos – då gör främlingarna det här fina

Så här hoppas vi att alla människor reagerar alltid.


Under onsdagen föll snön över Stockholm. Väldigt mycket snö. Snörekordet från 1985 och 2004 slogs med råge, nu lyder det nya rekordet på 39 centimeter under ett dygn för snö i november. SMHI gick ut med en varning, så illa var det faktiskt.

Detta ställde så klart till det för massa människor, både tunnelbanan och bussarna fick problem. Men det blev även mer allvarliga problem efter all snö.

Utanför Bonnie Krantz jobb på Bygg-Ole i Nacka blev det riktiga problem, en ambulans fastnade i snön och kunde trots flera försök inte komma loss. Men då händer det som ger oss hopp om mänskligheten.

Fyra personer rusar fram från var sitt håll och lyckas tillsammans knuffa ambulansen fri. Så där ska det se ut!

Bonnie Krantz fångade det fina på film och delade på Facebook. Det blev succé direkt, just nu har över 600 000 personer tittat på klippet och många ger positiva kommentarer.

– Snön ställde till med mycket kaos och folk fick ställa in sina planer, jag ville visa att det kan komma fina saker ur det kaotiska, säger Bonnie till Nyheter24.

– Tycker också att det är väldigt komiskt hur alla fyra efter att ambulansen kommit loss går åt var sitt håll som om ingenting har hänt. Visar lite av hur vi fungerar.

För Bonnie blev gårdagen inte alls som hon tänkt sig, en planerad roadtrip till Malmö fick ställas in och det blev några extra timmar på jobbet.

– Men istället fick jag se alla fina hjälteinsatser och vara med om ett häftigt snökaos, säger Bonnie.

Hoppas du på mer eller mindre snö i vinter?

– Jag hoppas på mer snö. Älskar snö och vill åka snowboard så mycket jag bara kan!

Om du måste välja när det gäller snö, pest eller paradis?

– Paradis!

Hade du klarat en dag i Stockholms snökaos? Testa här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

1 timme sedan
Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.