Dona har tröttnat och vill nu hitta någon till sin bror.
1 av 3
Dona har tröttnat och vill nu hitta någon till sin bror. - Foto: Privat
Dona vill ha brorsans rum.
2 av 3
Dona vill ha brorsans rum. - Foto: Privat
Dona och hennes bror.
3 av 3
Dona och hennes bror. - Foto: Privat

Dona, 19, vill hitta en partner till sin bror – för att hon vill ha hans rum

Båda syskonen bor hemma men nu har Dona, 19, tröttnat och vill ha sin brors perfekta rum.


När flera syskon bor under samma tak är det alltid en kamp om det bästa rummet, för varför skulle man inte vilja ha det?

Någon som verkligen vill ha det bästa rummet hemma är Dona, 19, men det är redan upptaget. Hennes bror har ett rum på övervåningen, ett rum som hon verkligen vill ha.

Så i hopp om att få bort sin bror från det perfekta rummet skrev hon ett charmigt inlägg på Facebook.

"Nu är det så att jag vill gifta bort min bror så jag kan få hans rum, i know the struggle is real. Han är 26 år gammal och har en BMW. Hans största intressen är att hans syster ska må bra samt att spela WoW. Kraven är att du ska gilla katter annars kommer det tyvärr ej funka. Så hjälp mig att få bort honom hemifrån, tack" skrev Dona.


– Jag har tidigare sett personer som har skrivit liknande inlägg. Så jag tänkte att jag skulle prova. Hans rum är perfekt för mig. Jag vet redan vart jag skulle ha min sminkhörna, säger Dona till Nyheter24.

Men det gick inte så bra, trots att folk tyckte att det var roligt så bor hon fortfarande kvar i samma rum. Men som tur var tyckte hennes bror också att det var ganska roligt.

– Han sa att jag alltid hittar nya sätt att skämma ut honom på. Men jag kanske får prova med en blocketannons nästa gång.

Dona berättar även att hon tidigare har skrivit upp hans namn på lägenhetsvisningar i hopp om att han ska flytta så att hon kan ta hans rum.

– Han kom och frågade varför han hade fått ett meddelande om att han skulle gå på en visning. Jadu, svarade jag då, säger hon och skrattar till.

Men hur det blir i framtiden får man se. Antingen behåller han rummet eller så får Dona det perfekta rummet och sminkhörnan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem har det bästa rummet hemma?
Tack för din röst!
Senaste nytt

USA ut ur Niger – kan gynna Putin

Rysk guvernör: Drönare dödade två

2 timmar sedan
Guvernören i den ryska Belgorod-regionen, nära Ukraina, uppger att två personer har dödats i en drönarattack.

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

3 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

idag 01:48
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.