En ny revolutionerande teknik har tagit över marknaden under 2016.
1 av 2
En ny revolutionerande teknik har tagit över marknaden under 2016. - Foto: TT/Giphy
Och två av toppsakerna är vibratorer av denna typ.
2 av 2
Och två av toppsakerna är vibratorer av denna typ. - Foto: TT

Det här är Sveriges mest sålda sexleksaker

Det har varit ett intensivt år för Sveriges sexlekssaksförsäljare efter att en helt ny revolutionerande produkt kommit ut på marknaden.


2016 har dominerats av den nya typen av klitorisstimulatorer som använder sig av luftvågor och vakuumteknik. Enligt flera kvinnor så har den nya typen av vibratorer revolutionerat hela deras sexliv och på nätet flödar berömmet.

– Det är fantastiskt att se hur segmentet med luftvågor snabbt har ökat. Många efterfrågar den nya beröringsfria tekniken och kunder hör av sig och tackar för att de fått sin första orgasm, det är jättehärligt! Senaste Satisfyer visar att hög kvalité inte behöver kosta skjortan, säger Mica Pettersson, Lustexpert på Mshop.

På en andraplats hamnar sexdockor som blir varma vid beröring, det skriver sexshopen Mshop när de summerar 2016 i ett pressmeddelande.

Kolla in hela listan över de mest sålda leksakerna här under.

Årets mest sålda sexleksaker 2016

1. Satisfyer PRO 2

Bildkälla: Mshop

2. Womanizer PRO w500

Bildkälla: Mshop

3. Fuck Me Silly Mega Masturbator

Bildkälla: Mshop

Nyheter24 har tidigare skrivit om de sjukaste sexlagarna som finns (sex med satan eller okej att döda sin man bland annat) och 5 saker du som funderar på att prova analsex ska veta.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!