Svenska bandet Steve Buscemi's Dreamy Eyes såg till att svara ordentligt på sin första hatkommentar.
1 av 3
Svenska bandet Steve Buscemi's Dreamy Eyes såg till att svara ordentligt på sin första hatkommentar. - Foto: Privat/TT/Twitter
Stockholmsbandet blev inte ens arga när de fick kommentaren.
2 av 3
Stockholmsbandet blev inte ens arga när de fick kommentaren. - Foto: Alexander Tillheden
"Det var ett internskämt som spårade ur.", säger bandets gitarrist Elias. På bilden syns från vänster Elias, gitarrist, Edvin, trummis, Tilde, bas och Siri, sång.
3 av 3
"Det var ett internskämt som spårade ur.", säger bandets gitarrist Elias. På bilden syns från vänster Elias, gitarrist, Edvin, trummis, Tilde, bas och Siri, sång. - Foto: Privat

Mike skrev hatkommentar till svenska bandet – det skulle han inte ha gjort

Mike anade nog inte vad som skulle hända när han lämnade en kommentar till svenska bandet "Steve Buscemi's Dreamy Eyes".


Elias Mahfoud är gitarrist i Stockholms-bandet "Steve Buscemi's Dreamy Eyes". Bandet har en Twitter där de brukar lägga upp information om spelningar och liknande. Och det var när Elias kollade igenom Twitter som han såg att någon vid namn Mike James lämnat en hatkommentar.

"Shout out till bandet Steve Buscemi's Dreamy Eyes. Er musik är totalt skräp men vad fan jag skulle köpa en t-shirt för att låtsas att jag gillade det", hade Mike skrivit.

Bildkälla: Twitter

– Jag tyckte det var så roligt att vi fått vår första hatkommentar att jag skärmdumpade tweeten och skickade till vår bandchatt. Då skrev vår trummis Edvin att vi borde skicka honom en t-shirt med tweeten på som ett skämt. Sen spårade det, berättar Elias för Nyheter24.

De skrev till Mike att han kunde få en tröja om han ville, vilket Mike inte verkade tacka nej till. Så det som började som ett internskämt blev snabbt allvar.

Bildkälla: Twitter

Bandet berättade om idén för sitt skivbolag Rama Lama Records och de tyckte att det var en jättebra grej. De blev till och med så förtjusta att de bestämde sig för att betala för att tillverka tröjorna.

Så sagt och gjort. Två dagar senare satt de med en färdig skiss över designen och letade efter någon som kunde trycka tröjorna. Sedan skeppade de iväg tröjan och en bild på sig själva när de hade likadana till en inte ont anande Mike i USA.

Men nu har Mike fått tröjan och vi kan väl säga att killen i alla fall verkar ha humor eftersom det här var hans respons:

"Steve Buscemi's Dreamy Eyes skickade den här tröjan hela vägen från Sverige bara för att jävlas med mig. De gjorde om min tweet till en tröja och skickade en bild på hela bandet när de har dem på sig. Det här är fantastiskt", skrev han.

Bildkälla: Twitter

Elias tror att anledningen till att Mike från början ville ha en tröja var för att bandets namn är rätt speciellt, de har till och med blivit omskrivna som att det är "ett vetenskapligt skitdåligt namn".

– Det kom till under vår första spelning när vi inte hade något namn och då sa jag på skämt "vad sägs om 'Steve Buscemi's Dreamy Eyes'?". Det är egentligen ett internskämt som hängt kvar alldeles för länge, hela bandet är väl egentligen det, men nu är vi här ett år senare, skrattar Elias.

Bildkälla: Privat

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Sophie som prankade sin lillebror så han fick sms av 300 tjejer och svenska Rana som avslöjade sitt raggs pinsamma bluff.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spårade det här lite?
Tack för din röst!