Malin fick sig en rejäl chock när hon kom upp för trappen.
1 av 5
Malin fick sig en rejäl chock när hon kom upp för trappen. - Foto: Privat
Malin Kjällander.
2 av 5
Malin Kjällander. - Foto: Privat
Dottern Julia hade nämligen gjort något som fick henne att bli riktigt skrämd.
3 av 5
Dottern Julia hade nämligen gjort något som fick henne att bli riktigt skrämd. - Foto: Privat
Hon har två stora dockor från filmen Frost.
4 av 5
Hon har två stora dockor från filmen Frost. - Foto: Privat
Som hon ställt i vardagsrummet.
5 av 5
Som hon ställt i vardagsrummet. - Foto: Privat

Dotterns prank skrämde livet ur Malin: "Dog nästan av rädsla"

Malin fick en ordentlig chock när hon kom upp i vardagsrummet, sedan insåg hon vad det var som stod på golvet.


Malin Kjällander, 26, från Norrtälje skulle bara gå upp och lämna en öl till sin man som satt och spelade tv-spel inne i sovrummet när hon fick sitt livs chock.

När hon kom upp för trappan möttes hon nämligen av en riktig mardrömsscen. Mitt på golvet i vardagsrummet stod nämligen en flicka med långt blont hår och keps med ryggen vänd mot Malin.

– Jag skyndade mig upp och slog på lampan när jag kom upp och fick då syn på det som stod på golvet. Jag skrek så högt att min man blev rädd att det hänt mig något, berättar Malin för Nyheter24.

Malin Kjällander. Bildkälla: Privat

Men det tog bara Malin någon sekund att inse vad det var hon stött på. Hennes fyraåriga dotter Julia har nämligen två stora dockor föreställande systrarna Elsa och Anna från Disneyfilmen Frost.

Och det som stod på vardagsrumsgolvet var alltså inget annat än Elsa-dockan, utan sin vanliga fläta, men med en snygg, rosa keps.

– Först trodde jag att det var Julia som stod där, helt paralyserad. Men jag är hemskt mörkrädd så det enda jag kunde se framför mig var en blond version av tjejen från The Grudge, skrattar Malin.

Bildkälla: Privat

Det här är inte första gången som dockorna skrämt Malin. Hon berättar att Julia brukar bära runt dem och lämna dem på olika ställen.

– En gång hade hon satt dem bredvid varandra i soffan och då sa jag till henne att de faktiskt såg lite läskiga ut.

Malin tror dock inte att Julia placerat Elsa-dockan på det sättet för att skrämmas med mening. Efter den komiska skräckupplevelsen bestämde sig Malin för att dela en bild på dockan i två stora grupper på Facebook.

Där fick de mycket uppmärksamhet och har över tusen reaktioner. Och det visade sig att Malin inte var den enda som blivit rejält skrämd av barnens leksaksdockor. Flera tjejer berättade nämligen att de varit med om liknande upplevelser.

– Och det gjorde det ju inte riktigt lättare att sova efter den upplevelsen nu när man sett en massa andra bilder på läskiga dockor, konstaterar Malin.

Lite läskiga ser de ändå ut. Bildkälla: Privat

Nyheter24 har tidigare skrivit om Fannie som upptäckte en mystisk detalj när hon fotat ett fyrverkeri och Charlotte som köpte grädde men något verkade inte riktigt stämma med datumet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit rädd?
Tack för din röst!