1 av 11
2 av 11
3 av 11
4 av 11
5 av 11
6 av 11
7 av 11
8 av 11
9 av 11
10 av 11
11 av 11

Joel, 28, friade på det bästa sättet någonsin – via en påse chips

Det kommer bli svårt att knäcka det här frieriet – vem vill inte bli friad till via en påse chips?


Många har internskämt mellan varandra när man är tillsammans. Så även Joel och Lynn, båda 28 från utanför Örebro, också. Deras skämt handlade om hur han skulle fria till henne.

Privat

– Det började helt på skämt – att om man skulle göra det så får det bli via en chipspåse. Sen så skrattade vi bara, säger Joel till Nyheter24.

Skämtet transformerades under tre års tid till en riktig idé och Joel började att planera frieriet när paret pratade på allvar om att gifta sig.

Sagt och gjort så började han med att kontakta Estrella som tillverkar favoritchipsen "Holiday".

– Jag ringde numret till deras kundkontakt som stod på påsen och de tyckte att det var en fantastiskt rolig idé.

Estrella och Joel spånade ett tag – och kom till slut fram till att han skulle åka ner till Göteborg i oktober förra året där chipsen tillverkas i stadsdelen Angered. Vilket var en perfekt plan.


Väl där träffade han Jenny Pira, kommunikatör för Estrella, som hjälpte det udda frieriet att bli verklighet.

– Vi åkte ner för att träffa kusinerna som bor i Göteborg. Eftersom jag jobbar med konferenser och konserter så ljög jag om att jag behövde jobba lite där. Då fick jag med mig kamerautrustning, säger Joel.

Lynn var glatt ovetande när Joel åkte till Angered för att få med sig chips och slå in ringen i en chipspåse. Men allt var inte supersmidigt.

– Jag var ju tvungen att gömma chipsen! När vi checkade in på hotellet så gömde jag chipsen i en garderob och sparade påsen som hon skulle ha.

Sen var det dags för den stora stunden – och Lynn blev glatt överraskad när hon öppnade påsen. För er som undrar – hon sa ja. Ringen fanns i ett hjärta som var utklippt ur plasten från chipspåsen.


Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Joels kompisar blev lite sura eftersom det är en så fantastisk grej att "någon aldrig kommer kunna knäcka det här frieriet".

Privat

När sker bröllopet?

– Det är faktiskt hemligt just nu. Ytterst hemligt faktiskt, säger Joel.

Kolla i klippet ovan hur förberedelserna såg ut.

Alla frierier går inte så här välplanerat – se bara när det som inte får hända händer för det här paret. Läs också om det fina frieriet när Peter friade till sin barndomskärlek på flygplatsen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Bästa frieriet någonsin?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ung person livshotande skadad efter skidolycka

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.