Alexandra fick en stor besvikelse.
1 av 3
Alexandra fick en stor besvikelse. - Foto: Privat
Alexandra och hennes vän skulle ha myskväll…
2 av 3
Alexandra och hennes vän skulle ha myskväll… - Foto: Privat
… men pastan levde inte alls upp till förväntningarna.
3 av 3
… men pastan levde inte alls upp till förväntningarna. - Foto: Privat

Alexandra skulle koka pasta men fick en chock: "Är detta ett misstag?"

Alexandra och hennes vän skulle ha en myskväll hemma, men middagen fick ett lite snopet slut.


18-åriga studenten Alexandra Djokic Makragic från Malmö planerade en mysig kväll med en vän. De tänkte att de skulle laga middag tillsammans och gick därför och handlade. Väl i affären fick de syn på något de tyckte verkade lite roligt – pasta formad som djur.

På påsen stod det att pastan skulle vara formad som bland annat lejon, giraffer, sköldpaddor, valar och hajar. Men när vännerna måttade upp pastan i kastrullen märkte det att något inte stod rätt till.

– Ingen av dem såg det minsta ut som ett djur, förklarar Alexandra för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Men istället för att tappa hoppet tänkte vännerna att de skulle försöka koka makaronerna istället för att se om de blev mer djurlika när de kokts. De blev dock besvikna ännu en gång.

– Antingen så var jag blind eller så var det ett misstag dom gjort på flera av makaronerna. Ingen av dem såg ut som djur efter kokningen heller. Vi kanske möjligen hittade någon sköldpadda, men inget annat.

Bildkälla: Privat

Såklart kände de båda vännerna sig rejält lurade, och snuvade på en viktig del av deras matupplevelse. Men trots det så har Alexandra ännu inte gett upp helt på att få sina djurmakaroner.

– Jag kommer ge dem en andra chans för att kolla om det kanske syns bättre nästa gång. De smakade i alla fall som vanliga makaroner, avslutar hon.

Nyheter24 har sökt Garant.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Selma som skulle mata sin son Elvin men upptäckte något vidrigt i gröten och Sebastian och Amanda som fick något mardrömslikt i sin räkpåse.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit besviken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

En 30-årig kvinna döms till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel på sin dotter i Ångermanland. Kvinnan ska ha gett flickan läkemedel och injicerat bakterier i henne i syfte att göra henne sjuk.

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.