Ellenor missade sin Alla hjärtans dag-dejt för tolv år sedan.
1 av 3
Ellenor missade sin Alla hjärtans dag-dejt för tolv år sedan. - Foto: Privat/Pixabay
Något som hon inte kunnat sluta tänka på sedan dess.
2 av 3
Något som hon inte kunnat sluta tänka på sedan dess. - Foto: Privat
Men nu har hon äntligen hittat honom.
3 av 3
Men nu har hon äntligen hittat honom. - Foto: Privat

Ellenor råkade missa sin alla hjärtans dag-dejt för 12 år sedan – nu har hon hittat honom

När Ellenor var 13 år skulle hon gå på dejt med sin drömkille på alla hjärtans dag, men något kom emellan. Nu har hon återfunnit honom.


Många har nog ojat sig för att de missat något viktigt någon gång, speciellt om det är en dejt med någon man är riktigt, riktigt kär i.

För tolv år sedan hände det Ellenor Molander, 25, från Åsele. När hon var 13 skulle hon gå på dejt med en person hon var extremt kär i. Men istället blev Ellinor tvångsomhändertagen till ett behandlingshem av Socialtjänsten. Vilket gjorde att hon aldrig kunde dyka upp på dejten – eller höra av sig på tre månader.

Alla hjärtans dag har alltid varit en bra och dålig dag sedan dess, för jag har tänkt på honom varje år. Han var min drömkille och det skulle bli vår första dejt någonsin, berättar Ellenor för Nyheter24.

Varje år har hon känt att hon fått dåligt samvete för att hon missade den överenskomna dejten. Under åren har hon försökt få tag på killen för att säga förlåt för att hon aldrig dök upp, men har inte lyckats hitta honom.

Ellenor Molander. Bildkälla: Privat

Så i år bestämde hon sig för att försöka en sista gång. I en stor tjejgrupp på Facebook lade hon upp en efterlysning på killen.

Och till sin stora lycka så fungerade den. Senare under dagen fick hon ett mail från sin sedan länge förlorade kärlek.

– Han var rätt chockad, men skrev att "Hej din efterlysning fungerade". Så jag skrev tillbaka och förklarade varför jag aldrig dök upp den där dagen för tolv år sedan och fick lätta mitt hjärta.

Och hon fick svar.

– Han skrev att han tyckte att det var fint av mig, och att han lever ett annat liv idag med familj. Men att få berätta var verkligen som att lätta en sten från mitt hjärta, säger Ellenor som äntligen kommer kunna njuta av att fira alla hjärtans dag som alla andra.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Bella som fick 400 rosor från en hemlig beundrare och att du borde göra det här testet om du undrar om din Alla hjärtans dag-dejt kommer bli ditt livs kärlek.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Firar du alla hjärtans dag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.