spöken, selfie
Felicia upptäckte något riktigt obehagligt i bakgrunden på sin selfie. - Foto: Privat

Felicia tog en selfie – såg på bilden att hon inte var ensam

Felicia satt hemma i sitt mörka rum och tog en selfie, och det var inte förrän efteråt hon upptäckte något riktigt obehagligt i bakgrunden.


De flesta har nog varit med om något spöklikt någon gång i livet – kanske ett ljud som inte kan förklaras, se en gestalt i ögonvrån eller bara inte känna sig ensam i ett tomt rum.

Det var något som 18-åriga Felicia Nyström från Karlskoga fick erfara när hon tog en selfie. För när hon kollade på bilden tyckte hon sig se något som stod bakom henne.

– Jag blev lite rädd, men tänkte att det nog bara var jag. Men när jag lade upp bilden på min Instagram så reagerade flera av mina kompisar också, berättar Felicia för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Felicia som själv tror på spöken och andar kände obehag när hon fick veta att hon inte var den enda som såg gestalten bakom henne. Hon bestämde sig då för att se om hon kunde få hjälp att veta vem, eller vad, det var som syntes i bilden.

Hon laddade därför upp den i en stor tjejgrupp på Facebook. Där fick den snabbt en del uppmärksamhet och flera personer redigerade bilden så att gestalten i bakgrunden blev än mer framträdande.

– Jag fick flera kommentarer från personer som sade att de kände av en man eller en kvinnas närvaro. Svaren var ganska lika varandra, de flesta skrev att de kände att det var en person som bara var på genomresa, säger Felicia.

Bildkälla: Privat

Efter händelsen har hon känt sig lite olustig när hon varit ensam hemma, men försökt att inte tänka på det. Tidigare har hon inte lagt märket till något speciellt eller mystiskt hemma.

– Det knakar väl i trappan då och då, men det har jag inte tänkt på så mycket. Men nu har tankarna om vad det skulle kunna vara börjat komma, avslutar Felicia.

Bildkälla: Privat

Nyheter24 har tidigare skrivit om Fannie som upptäckte något mystiskt när hon fotograferat fyrverkerier och sex kusliga platser som Google Earth inte vill att du ska se.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

1 timme sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

1 timme sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

1 timme sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

2 timmar sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.