Ica återkallar popcorn.
1 av 3
Ica återkallar popcorn. - Foto: TT
Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack är de som återkallas.
2 av 3
Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack är de som återkallas. - Foto: TT
Popcornen kommer att stoppas vid kassan i butikerna.
3 av 3
Popcornen kommer att stoppas vid kassan i butikerna. - Foto: TT

Ica återkallar popcorn – förpackningarna kan brännas i micron

Ett sortiment av micropopcorn återkallas av Ica. Anledningen är för att förpackningarna har en ökad risk att brännas vid uppvärmning i micron.


Ica återkallar ett sortiment av micropopcorn då förpackningarna har en ökad risk att brännas under uppvärmning i micron eftersom det är ett problem i trycksvärtan, skriver de i ett pressmeddelande.

Popcornen det gäller är Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack och samtliga bäst före-datum.

"ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt de berörda produkterna att lämna tillbaka dem till närmaste Ica-butik", skriver de i pressmeddelandet, rapporterar Aftonbladet via TT.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Ica
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!