Polisen vädjar efter tips.
1 av 2
Polisen vädjar efter tips. - Foto: TT/Google Maps
Kvinnan misstänks ha blivit våldtagen i Osby.
2 av 2
Kvinnan misstänks ha blivit våldtagen i Osby. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Kvinna våldtagen utomhus – polisen vädjar nu efter hjälp

En kvinna misstänks ha blivit våldtagen natten till söndag vid ett vattentorn i skånska Osby. Nu vädjar polisen om tips från allmänheten.


Ett område har spärrats av i skånska Osby av polisen efter en misstänkt våldtäkt. Våldtäkten ska ha skett utomhus under natten till söndag och polisen säger nu att de vill ha tips om någon sett något i området mellan 01.30 och 04.00, skriver Aftonbladet.

En brottsplatsundersökning har gjorts och vid 16-tiden hävde polisen avspärrningarna. Kvinnan som anmälde våldtäkten har även undersökts av sjukhuspersonal, men hennes skadeläge är oklart.

Polisen har ännu inget signalement på mannen, skriver Aftonbladet.

UPPDATERING: Enligt nya uppgifter från polisen ska kvinnan ha blivit misshandlad så hon tappade medvetandet av en man hon mött på vägen hem och när hon vaknade upp hade hon blivit våldtagen, skriver Aftonbladet.

Har du sett något kan du ringa polisen på 114 14.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel uppges ha attackerat mål i Syrien

USA: Vapen förstörda i Jemen

Sju sjömålsrobotar, tre attackdrönare och tre containrar med vapen tillhörande den Iranstödda Huthirörelsen i Jemen förstördes av USA:s militär under måndagen, enligt ett uttalande.

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

1 timme sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.

Nvidia presenterar ny AI-processor

2 timmar sedan
Amerikanska chiptillverkaren Nvidia presenterar en ny processor som vd Jensen Huang hoppas ska stärka bolagets dominans inom AI-hajpen, som redan gjort bolaget till världens tredje högst värderade börsbolag.

Aggressiv björn lös i Slovakien – fem skadade

igår 23:12
En slovakisk turiststad har utlyst undantagstillstånd efter att fem personer skadats i en björnattack. Bland de skadade finns ett barn.