Mest lästa

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Maria, 43, har flippat bostäder för 50 miljoner: "Frihet"

Maria Friström, 43, sadlade om från fysioterapeut och kommunikatör till fastighetsinvesterare som ägnar sig åt flipping. – Det var en villa jag köpte, utan att ha sett den, säger hon till Nyheter24, om det första projektet hon tog sig an.

5 jobb med låg konkurrens – och lön på upp till 46 000 kronor

Letar du efter nytt jobb? Här är 5 yrken där chansen till jobb är stor och medellönen ligger på minst 35 500 kronor.

Viktiga detaljen när du tvättar bilen – kan ge fängelsestraff

Nu när våren är här är det många som vill tvätta sina bilar. Men många känner inte till att man inte får tvätta sin bil var som helst, berättar Miljöinspektören Sevil Selimov för P4 Sjuhärad.

Så tar sig råttorna in i din bil: "Klättrar upp"

Råttor kan orsaka stor skada om de tar sig in i en bil. Så hur bär de sig åt för att komma in i fordon och vad kan man göra för att stoppa dem? Nyheter24 frågade Anticimex-biologen Thomas Persson Vinnersten.

Kaos på E20 efter allvarlig olycka – två svårt skadade

Mordet på Maja, 17: Polisen anmäler sig själva

Polisen har anmält sig själv efter en 17-årig flickas försvinnande och död i Marks kommun, rapporterar P4 Sjuhärad.

Däckbyte på bilen? Då riskerar du saftiga böter

Från den 15 april är det förbjudet att köra bilen med dubbdäck. Därför är det för många snart dags att börja sätta på sommardäcken. Men vad ska du egentligen ha i åtanke för att inte riskera böter? Det reder Mekonomens kedjechef Madeleine Westerling ut. – Vi brukar generellt avråda från att köra med dessa, säger hon.

5 jobb med låg konkurrens – och lön på upp till 46 000 kronor

Ytterligare tre misstänkta efter mordet på Maja i Mark

Ytterligare tre personer misstänks för brott efter mordet på en 17-årig flicka i Marks kommun. Det berättar åklagaren Nina Friman Björk för TT.

Ica återkallar populärt te

Under fredagseftermiddagen ​meddelade matvarujätten Ica att de blir tvungna att återkalla ett populärt te. Här får du veta anledningen till det.

Här är laget som säljer billigast öl i Allsvenskan

Allsvenskan har snart premiär och det är många som ser fram emot att avnjuta en öl och korv på fotbollsarenan. Men var finns egentligen den billigaste match-måltiden?

Äldre låg i avföring och urin – boendets personal stängde av larm

Flera allvarliga brister har upptäckts på ett särskilt boende för äldre i Herrljunga kommun, rapporterar Alingsås tidning. Det hela uppdagades i september i fjol, när en patient hittades på golvet efter att ett rörelselarm stängts av.

Man och kvinna hittade kraftigt nedkylda utomhus på marken

Larmet inom vid 6.30-tiden på fredagen. En förbipasserande hittade en man och en kvinna liggande utomhus på marken, tunt klädda och kraftigt nedkylda i Borås kommun. Polis och ambulans tillkallades till platsen.