Mest lästa

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Sylten som kan bli olaglig – här är hela listan

Mer bär i sylten – det föreslås i ett nytt förslag som EU-kommissionen röstar om i dagarna. Får det grönt ljus är det många syltsorter på den svenska marknaden som ligger risigt till. Vi har granskat vilka.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Så små är chanserna för en miljonvinst hos Postkodlotteriet

Det är en miljon svenskar som är med och tävlar om en vinst hos Postkodlotteriet. Nu har Nyheter24 tagit reda på hur stor chansen är till en miljonvinst.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Stormen kring Anna Kinberg Batra: Detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

I en intervju med Nyheter24 delar växtexperten med sig av varför man inte borde låta sina palettblad blomma och vilka fördelar det finnsmed att klippa bort blommorna.

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Är du stressad över att gå till jobbet? Fackförbundet Unionen har i ett mejl till alla medlemmar informerat om varningstecken du bör ha koll på. Dessutom vilka signaler som indikerar att arbetsplatsen är stressfri.

Två ungdomar begärs häktade: Misstänks vara inblandade i mordet på Mikael, 39

En 17-årig pojke och en 18-årig man har begärts häktade misstänkta för inblandning i mordet på en man i Skärholmen i södra Stockholm förra veckan.

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

Har du saknat Beppe Starbrink i Go'Kväll? Tyvärr dröjer det ett tag till innan den populära programledaren dyker upp i rutan igen.