25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag den 4 mars.
1 av 4
25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag den 4 mars. - Foto: Privat
Ett av tipsen handlar om att han ska setts av en kvinna i Partille tidigt på söndagsmorgonen den 4 mars.
2 av 4
Ett av tipsen handlar om att han ska setts av en kvinna i Partille tidigt på söndagsmorgonen den 4 mars. - Foto: Privat
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag.
3 av 4
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag. - Foto: Privat
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus.
4 av 4
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus. - Foto: Privat

Nya spår i jakten på försvunne Pierre Nilsson

25-årige Pierre försvann från en privat fest natten till söndag. Nu vädjar familjen om hjälp i sökandet.


25-åringens signalement

25-årige Pierre Nilsson var klädd i en ljus jeansskjorta, ljusa jeans, en tröja i okänd färg och en kort svart dunjacka och han bar på en ryggsäck i okänd färg och modell. Polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig på telefonnummer 114 14.

GÖTEBORG. En kvinna ska ha sett försvunne Pierre Nilssons, 25, i Partille i söndagsmorse, bara några timmar efter han lämnade en privat fest på restaurang Slakthuset vid Walckersgatan. Det är dock det sista spåret efter 25-åringen och nu vädjar familjen om hjälp.

– Vid kvart över sju på morgonen sågs han av en kvinna i Partille. Polisen sa till mig att de skulle ta tag i det här tipset under eftermiddagen och ska ut och leta i området, säger Pierre Nillsons fru Charlotte Wendesten till Nyheter24 och fortsätter:

– Men det går för sakta för polisen. Det måste hända något nu. Tiden går.

Ny skallgång på lördag

På måndagskvällen hölls även en skallgångskedja i sökandet efter 25-åringen, men som tyvärr blev resultatlös. Enligt vittnesuppgifter ska han dock ha setts gående parallellt med väg E45 i riktning norrut.

– Vi hittade ingenting av värde. Men det var bra uppslutning (126 personer) och vi planerar att hålla en ny skallgång på lördag, säger Jessicka Kangasniemi på Missing people Sweden som höll i skallgången till Nyheter24.

"Som att leta efter en nål i en höstack"

På Missing People Sweden ger man inte upp trots att oddsen för att hitta en försvunnen personen är dåliga.

– Det är ungefär som att leta efter en nål i en höstack. Det finns inget att ta på över huvud taget i det här fallet. Sedan är vattnet en livsfarlig punkt i Göteborgsområdet. Det har vi tyvärr sätt för många gånger, säger Jessicka Kangasniemi.

Polisen har sökt med både helikoter och hundar i området kring restaurangen. På tisdagsmorgonen hade de dock inga spår efter Pierre Nilsson.

– Vi vet inte vilka tips som är relevanta i nuläget. Men de kommer in nya hela tiden till vår tipstelefon. Vi håller på med inre spaning just nu, Stefan Gustavsson, presstalesman Göteborgspolisen till Nyheter24.

"Lämnade festen irriterad över något"

Det har tidigare framkommit uppgifter om att Pierre Nilsson ska ha blivit utkastad från restaurangen då en bartender ska ha sagt att han var stökig vid baren. Detta stämmer dock inte enligt Charlotte Wendesten som har pratat med Pierres vän som höll i festen.

– Pierre var irriterad på något och hade redan tagit på sig jackan och ryggsäcken när vakten kom fram till honom, säger Charlotte Wendesten.

Charlotte Wendesten har även varit i kontakt med deras bank som säger att Pierres bankkort, som han vanligtvis alltid använder när han handlar, inte varit aktivt sedan han försvann.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

1 timme sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.