Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag.
1 av 3
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag. - Foto: Privat
25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag för en vecka sedan.
2 av 3
25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag för en vecka sedan. - Foto: Privat
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus. Familjen har nu kallat in sierskor och utlovar en hittelön på en miljon kronor.
3 av 3
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus. Familjen har nu kallat in sierskor och utlovar en hittelön på en miljon kronor. - Foto: Privat

Familjen kallar in sierskor i sökandet efter Pierre

Tidigare har familjen utlovat en miljon kronor till den som kan komma med tips som leder till Pierre. Nu tar man hjälp av tevemedium.


25-åringens signalement

25-årige Pierre Nilsson var klädd i en ljus jeansskjorta, ljusa jeans, en tröja i okänd färg och en kort svart dunjacka och han bar på en ryggsäck i okänd färg och modell. Polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig på telefonnummer 114 14.

25-årige Pierre Nilsson saknas sen natten till söndag den 4 mars då han försvann efter en fest på restaurangen Slakthuset i Gamlestan i nordöstra delarna av Göteborg. I den desperata jakten på honom har familjen nu kallat in Liselotte Öhrnberg, ett medium som medverkat i teveprogrammet "Det okända", enligt GT.

Sierskan menar att Pierre finns inom en radie på två kilometer från restaurangen. Hans familj och anhöriga har sen försvinnandet oavbrutet letat i områdena runt slakthuset.

- Man måste ge detta en chans. Vi har inget annat att gå på, säger Pierres mamma Janeth Johansson till GT.

- Det känns som man sviker Pierre annars. Vi vill ju så gärna hitta honom, säger Pierres hustru Charlotte Wendesten.

Familjen misstänker kidnappning

För några dagar sedan utlovade familjen en miljon kronor till den som kommer med avgörande tips som kan leda till att han hittas.

– Ja, det stämmer. Vi vill ha hem Pierre nu. Vi har en känsla av och misstänker att han har blivit kidnappad, säger Pierres fru Charlotte Wendesten till Nyheter24.

Varför misstänker ni det?

– Det är inte någon som har sett honom. Ingen har kommit med något konkret över huvud taget.

Kan det finnas något motiv bakom en kidnappning?

– Ingen aning. Det kanske är någon som tycker det här är roligt. Som har mött honom på natten på vägen. På något sätt är han i alla fall förhindrad att höra av sig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

När det är dags att gå i pension är det viktigt att ha koll på hur du går tillväga för att få din pension utbetalad, då det inte sker per automatik. Men vad skiljer egentligen de olika pensionsdelarna åt? I en intervju med Nyheter24 reder pensionsekonomen Dan Adolphson-Björck ut just det.

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

Johan Macéus är en svensk programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Macéus.

Karlskrona: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand, Rödeby.", skriver polisen på sin hemsida.