25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag den 4 mars.
1 av 4
25-årige Pierre Nilsson har varit försvunnen sedan natten till söndag den 4 mars. - Foto: Privat
Ett av tipsen handlar om att han ska setts av en kvinna i Partille tidigt på söndagsmorgonen den 4 mars.
2 av 4
Ett av tipsen handlar om att han ska setts av en kvinna i Partille tidigt på söndagsmorgonen den 4 mars. - Foto: Privat
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag.
3 av 4
Pierre Nilsson var irriterad när han lämnade festen mellan ett och två på natten till söndag. - Foto: Privat
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus.
4 av 4
Pierres fru Charlotte Wendesten berättar att hon har stöd av sin pappa och mormor som numera sover i parets hus. - Foto: Privat

Fortfarande inga spår efter försvunne Pierre

Polisutredningen står still och hoppet om att hitta 25-årige Pierre Nilsson blir mindre för varje dag.


25-åringens signalement

25-årige Pierre Nilsson var klädd i en ljus jeansskjorta, ljusa jeans, en tröja i okänd färg och en kort svart dunjacka och han bar på en ryggsäck i okänd färg och modell. Polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig på telefonnummer 114 14.

GÖTEBORG. Sista livstecknet från Pierre Nilsson, 25, kommer från hans mobil 03.01 samma natt som han försvann från en fest med sina kompisar.

Kustbevakningen har varit inkopplad och sökt i vattnet, skallgångskedjor har letat i närheten av restaurang Slakthuset där festen hölls och polisens specialhundar har sökt i samma område. Men sökandet har inte lett någonstans. Och nu står polisen helt still i utredningen.

– Mobilens position är inte så långt ifrån restaurangen. Varför den slutar fungera kan man inte säga på rak arm, säger Göteborgspolisens Maria Ahlberg till Nyheter24.

"När spåren tar slut blir det mycket spekulationer"

Som alltid med försvinnanden spekuleras det intensivt. Både på nätforum och från familjens sida presenteras idéer om vad som kan ha hänt. Enligt tidigare uppgifter ska Pierre Nilsson ha lämnat festen mellan ett och två på natten.

– Människor i kris reagerar olika. Det kommer in uppgifter med jämna mellanrum men inget som för utredningen framåt. När spåren tar slut blir det mycket spekulationer och många tror och tror sig ha sett något. Och det är både på gott och ont, säger Maria Ahlberg.

Tog sig in i låsta utrymmen när han festat

Familjen har tidigare gått ut med en belöning på en miljon kronor till den som lämnar avgörande tips som leder till att Pierre Nilsson hittas. I en intervju med Sveriges Radio Göteborg har Pierres pappa även uppmanat folk att leta i källare och förråd, då 25-åringen tidigare haft för vana att efter fester låsa in sig och sova i låsta utrymmen.

Men just nu är det dock inget spår som polisen arbetar efter. De tror snarare att Pierre Nilsson kan ha ramlat i vattnet.

– Vatten har vi väldigt gott om i Göteborg och fest och grabbar i den här åldern dras ofta till vatten för att uträtta sina behov, säger Maria Ahlberg.

Vet du mer om Pierre Nilssons försvinnande? Hör av dig till polisen på 114 14.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tesla levde inte upp till förväntningarna

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

1 timme sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

1 timme sedan
En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

2 timmar sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.