Dino Bruscia när han smakar sin egen avföring.
1 av 3
Dino Bruscia när han smakar sin egen avföring.
Tilltaget som gjorde 15-åriga Giovanna Plowman till kändis.
2 av 3
Tilltaget som gjorde 15-åriga Giovanna Plowman till kändis.
Så här ser det ut på Youtube på där man tidigare kunde se Dino Bruscia äta sin avföring.
3 av 3
Så här ser det ut på Youtube på där man tidigare kunde se Dino Bruscia äta sin avföring.

Är det här internets äckligaste par?

Hon äter upp sina använda tamponger. Han äter sitt eget bajs. Nu har de gift sig - på Facebook.


Fejkkonto har dubbel följarskara

Många har de senaste dagarna gått på ett fejkat Twitterkonto i Plowmans namn. Kontot, som har nästan dubbelt så många följare som det officiella, har skickat ut tweets om att 15-åringen tagit sitt liv.

15-åriga Giovanna Plowman blev nätkändis över en dag. Anledningen var ett videoklipp där hon ses äta upp sin egen, använda tampong. Klippet blev, naturligtvis, viralt och hatat världen över. "Tampongtjejen", som hon numera kallas, har fått över 200 000 prenumeranter på sin Facebooksida.

Till slut blev näthatet så stort att hon själv gick in och svarade. Hon menar att hennes video inte är värre än vad som helst på teve.

"Har ni någonsin sett Jackass? Fear factor? Jersey shore? Jag vet att ni gjort det. Det är okej för dem att bli kända för att äta och göra dumma saker eller vara slampor och festa hårt. Men jag äter en tampong och får så mycket hat? Det är helt otroligt", skrev hon enligt Daily Dot.

Det är någonstans här som snart 20-årige Dino Bruscia kom in i bilden. Han är mest känd för att ha ätit sitt eget bajs (med lite glass) och lagt upp detta eminenta klipp på Youtube. Först var han en av näthatarna. Så här skrev han på Twitter:

Samma dag skedde dock något på både Plowman och Bruscias Facebooksidor. De var plötsligt gifta med varandra. Men man kan lugnt säga att skepsisen flödar bland deras fans. Bland kommentarerna på den uppdaterade relationsstatusen finns ord som "ni borde ta livet av er" och "haha, obetalbart!".

Och det är svårt att inte tro att det finns någon baktanke. Bruscia har "bara" 24 000 följare på Facebook jämfört med Plowmans 236 000. På Twitter har han 2 400 och hon 30 000. Samtidigt skickar den 15-åriga tjejen ut tweets som dessa:

Oavsett om de båda ungdomarna är tillsammans på riktigt eller bara som en kul grej kvarstår våra farhågor: Vad kan de hitta på när de slår sina...kloka...huvuden ihop?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man mördade bekant med sparkar och slag

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).