Kvinna avslöjade otrogen pojkvän – via ryska Google Maps

Kvinnan kunde inte tro sina ögon när hon sökte efter en adress på ryska navigeringstjänsten Yandex Maps. Mitt på trottoaren gick hennes pojkvän – hand i hand med en annan kvinna.


De tio bästa Google Street-bilderna

Nyheter24 har tidigare skrivit om de tio bästa Google Street-bilderna. På listan platsar till exempel en naken man i ett bagageutrymme, en hästman och en galen fiskmås.

RYSSLAND. Ingen går helt säker på gatorna när navigeringstjänster som Google Maps och ryska Yandex Maps har bilar ute och fotograferar.

Det fick en rysk man vid namn Sasha erfara efter att hans flickvän Marina avslöjat hans otrohet genom Yandex Maps. Flickvännen sökte på en adress i staden när en bild på Sasha kom upp. Bilden visar klart och tydligt hur han går hand i hand med en annan kvinna.

Var först arg på navigeringstjänsten

Marina såg direkt att det var hennes pojkvän eftersom han vid det tillfället förra året hade gipsad arm. 

– När Sasha kom hem beordrade jag honom omedelbart att sätta sig vid datorn och söka upp adressen. Medan bilden laddade ändrades hans ansiktsfärg, berättar hon enligt brittiska Metro.

Till skillnad från Google så pixlar inte ryska Yandex bilderna de tar på gatan. Marina berättar att hon först ångrade att hon sökte efter adressen, men att hon i efterhand insåg att det inte gick att skylla pojkvännens snedsteg på nätet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stopp för fler hotell i Amsterdam

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

1 timme sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

2 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

2 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

2 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.