Möt killarna som sågar till en cabriolet

Killarna bakom Youtube-kanalen Johnnys Garage valde att tänka utanför boxen. Efter att ha sågat itu sin bil blir både de själva och deras nya cabriolet skinande rena i biltvätten.


Alla bilar var öppna

Från början var som bekant varenda bil en cabriolet, men det var först 1910 som amerikanska Cadillac byggde en täckt bil.

Har du alltid drömt om en cabriolet? Look no further! Daniel Bröms visar, tillsammans med sitt kompisgäng, hur drömmen blir till verklighet.

På Youtube-kanalen "Johnnys Garage med mera" lägger kompisgänget upp klipp från vardagen i garaget. 

"Var bara att sätta igång"

Det senaste klippet får nog ses som den största succén hittills. Med hjälp av en såg plockar killarna av taket på en gammal Renault, och beger sig därefter ut på åktur. 

– Vi tänkte att bilen började bli gammal och att sommaren var på gång, så min kompis Johnny, som är den andra personen i bilen, tyckte att vi skulle cabba den. Då var det bara att sätta igång, säger Daniel Bröms, bilens chaufför, till Nyheter24.

"Hans bästa dag på jobbet någonsin"

Resan börjar på landsvägen och efter en stund stannar killarna till på en bensinstation. Iförd t-shirt, kalsonger, trädgårdshandskar och en rosa mössa kör de raka vägen in i biltvätten. "Kul som fan", menar han.

– Hur idén med biltvätten uppkom kan man fråga sig, men det var nog bland det roligaste jag gjort. 

Vad fick ni för reaktioner på bensinmacken?

– Killen som jobbade på biltvätten sa att det var hans bästa dag på jobbet någonsin.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!