Här är Instagrams Snapchatutmanare

Nu utmanar Instagram Snapchat med den nya appen Bolt.


Slingshot

Tidigare har Facebook försökt konkurrera med Snapchat med hjälp av appen Slingshot

Instagram satsar på att utmana Snapchat med hjälp av ny app – Bolt. I appen ska man kunna skicka bilder och videoklipp som enkelt öppnas med ett klick, skriver Mashable.

Bolt låter en ha 20 personer tillagda i sin kontaktlista och det är dessa, men bara en i taget, man kan skicka en bild eller video till. 

Inte kopplad till Instagram

Appen kommer också ha en svep-funktion. Det är genom att svepa med fingret över skärmen som man tar bort en bild eller ett meddelande som man har fått. 

Instagram, som numera ägs av Facebook, har utvecklat appen, men den kommer trots detta inte på något sätt att vara i hopkopplad med Instagram, skriver Mashable

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Största guldstöten i Kanada nära klaras upp

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Nytt bistånd från USA till Ukraina kommer inte att förändra dynamiken på slagfältet, hävdar Ryssland. Uttalandet kommer i samband med att USA:s kongress förbereder sig för en avgörande omröstning under helgen om långvarig militär finansiering till Ukraina.

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.

JO granskar tredje Kinberg Batra-rekrytering

Justitieombudsmannen (JO) granskar ytterligare en rekrytering kopplad till Anna Kinberg Batra och länsstyrelsen i Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Efter flera vargangrepp mot får på Söderåsen i Skåne blir skyddsjakt återigen aktuell.