Comeback!
Comeback!

Klart för ny säsong av succéturneringen Fragbite Masters

Som vi har väntat – Fragbite Masters kommer tillbaka!


E-sport dominerar – även på McDonalds

Sugen på hamburgare?

Väntar du till hösten kan du ta dig en e-sportburgare!

Nu är det klart – Nyheter24:s systersajt Fragbite kommer återigen att arrangera Fragbite Masters. Det är snart dags för den tredje säsongen av det succéartade konceptet och i år har även prissummorna ökat.

Sammanlagt handlar det om 450 000 kronor fördelat på två spel, och för första gången avslutas allt med LAN-finaler.

Finalerna spelas i Stockholm

Till den här säsongen så kommer man alltså att fokusera på två olika speltitlar – Counter-Strike: Global Offensive och StarCraft II: Heart of the Swarm. CS:GO kommer att vara först ut, och tätt följt av StarCraft II.

Tävlingen, som tidigare har varit helt onlinebaserad, kommer alltså även att även att till viss del vara LAN-baserad. Större delen av turneringarna kommer fortfarande att spelas online men båda speltitlarna kommer att avslutas på LAN. Något som kommer att ske i Fragbites studio i centrala Stockholm.

/
/
/
/
/
Lan
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

1 timme sedan
Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.