Därför ska du titta på kattvideos varje dag

Det här kommer få dig att må bättre.


Internet svämmar över av videos på katter. Nu visar ny forskning att det inte bara är roligt att kolla på busiga katter, det kan också göra att du mår bättre, enligt Independent.


Bildkälla

En studie publicerad i Computers in Human Behaviour har undersökt hur 7 000 personer mått efter att de tittat på videor med katter. Enligt Independent visade det sig att klippen inte bara är underhållning för stunden, de leder också till att de som tittat får mer energi och hanterar negativa känslor bättre.


Bildkälla

Så det finns alltid en ursäkt att titta på kattvideos.

Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på kattvideos?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.