Paret Priscilla Chan och Mark Zuckerberg väntar barn.
1 av 3
Paret Priscilla Chan och Mark Zuckerberg väntar barn. - Foto: Ap / TT
Mark Zuckenberg, grundaren av Facebook.
2 av 3
Mark Zuckenberg, grundaren av Facebook. - Foto: Ap / TT
Zuckerberg meddelade så klart graviditeten på Facebook.
3 av 3
Zuckerberg meddelade så klart graviditeten på Facebook. - Foto: Christine Olsson/TT

Zuckerberg hyllas för sitt känslofyllda inlägg

Berättar att han ska bli pappa efter flera missfall.


Facebookgrundaren Mark Zuckerberg och Priscilla Chan väntar barn. Zuckerberg berättar de goda nyheterna i ett Facebook-inlägg och skiver att paret ska fokusera på att göra världen till en bättre plats för sitt barn och för nästa generation.

Men han berättar också att paret har kämpat länge för att bli gravida och genomgått flera missfall.

"Vi vill börja med att dela en upplevelse. Vi har försökt skaffa barn under ett par år och har haft tre missfall under tiden." skriver Zuckenberg i inlägget.

Hans text har delats av tio tusentals och i kommentarsfältet berättar facebook-användare om sina egna upplevelser.

Vill ge andra hopp

Zuckerberg skriver att parets graviditet är så pass långt gången att risken är mycket liten för ännu ett missfall och de vill dela med sig, eftersom de har märkt att många delar samma upplevelser.


"Vi hoppas att vår berättelse kan skänka samma hopp som vi upplevt till flera personer och hjälpa flera personer att känna sig bekväma med att dela sina berättelser." skriver Zuckerberg i inlägget.

Läs hela inlägget här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.