Hon mobbades för sin modiga bild – nu svarar hon hatarna

Bilden på Ashley blev en viral succé för andra, men en viral mardröm för henne. Nu svarar hon tillbaka mot alla mobbare.


20-åriga Ashley VanPenage från Tacoma i Washington, USA, fick för en tid sedan en allergisk reaktion i ansiktet, så hon tog hjälp av sin vän som lärde henne hur hon skulle täcka sin akne på bästa sätt.

Kompisen la sedan upp en före-och efter-bild på Ashleys sminkning, vilket kom att bli en viral mardröm.

Twitteranvändaren @virtuallyvivi re-tweetade bilden med texten "Jag förstår inte hur folk lyckas med det här när jag inte ens vet hur man sminkar över en enda finne."

Och där började alla elaka bilder gjorda på Ashleys bekostnad.

Bilden på Ashley har re-tweetats och delats på sociala medier över hundratusentals gånger.

Nu har Ashley svarat alla som har delat hennes bild i ett Youtube-klipp.

"Ibland läser jag igenom kommentarerna och kan knappt fatta hur elaka folk kan vara."


– Mitt råd till dig som kanske går igenom det här i framtiden är att tänka att det inte spelar någon roll var folk säger eller tycker om dig, alla är vackra på insidan och utsidan, säger Ashley i klippet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kraftigt ned i Japan

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.