Anonymous.
Anonymous. - Foto: TT

Gäng misshandlade hemlös – nu hotas de av Anonymous

Ett gäng har misshandlat en hemlös man och en video på misshandlen sprids på nätet. Nu vill Anonuymous skippa rättvisa (på sitt eget vis) och ger gruppen 48 timmar på sig att träda fram.


Hackernätverket Anonymous tar ännu en gång lagen i egna händer. Tidigare har de på olika sätt attackerat terrorgruppen IS.

Nu är deras motståndare ett helt annat gäng. The Mirror skriver att en hemlös blivit misshandlad av ett gäng som Anonymous nu vill sätta dit.


Bildkälla: TT

Misshandeln var brutal. Mannen vingades att klä av sig, hotades med elpistol och brändes med cigaretter.

Men det var inte allt, det hela filmades och videon sprids nu på nätet, så förutom smärtan från misshandeln blir mannen kränkt på nätet.

The Mirror skriver att det hela sägs ha filmats i Mexico och nu ger Anonymous gänget 48 timmar på sig att lämna över sig själva. Innan de 48 timmarna gått ska personerna från gänget dessutom letat upp mannen och bett honom om förlåtelse – på sina bara knän – för att sedan sprida en video från när de gör det på Facebook.

– Det här är inte en lek, det är snarare ett hot, säger den maskerade personen i videon.

Se Anonymous video här:



/
Hot
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).