Marias bild tystar alla som är emot amning offentligt

Maria Corry tröttnade på att hennes amningsbilder anmäldes flera gånger och gav svar på tal som spritts och hyllats över hela världen.


Maria Corry från North Carolina tröttnade på att hennes amningsbilder anmäldes på Facebook – gång på gång på gång – trots att inga bara bröst syntes. Från den första bilden som anmäldes fortsatte hon att lägga upp nya bilder med svar på tal och avslutade med en rejäl smäll som borde tysta alla som anmälde henne.


I sitt inlägg skriver hon bland annat "Eftersom bilden när jag ammar inte visar NÅGONTING men blev anmäld fem gånger så postar jag den här. Jag slår vad om att den har inte kommer bli anmäld eftersom du ser den här bilden stort i varje köpcenter du stiger in i. Det här rynkar man inte pannan åt eller anmäler eftersom du ser sådana här bilder överallt. Men att en kvinna som ammar sitt barn blir anmäld, det är absolut absurt!"

Maria Corry uppmanar andra kvinnor att posta sina amningsbilder och responsen har varit enorm. Många vill vara med för att visa att amning är – helt naturligt.

Bildkälla

Här är bilden Maria Corry publicerade första gången för att slå ett slag för att amning. Den anmäldes fem gånger.


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att det är okej att amma offentligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

1 timme sedan
Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.