Mannen hade lämnat ett hemligt meddelande under skrivbordet.
Mannen hade lämnat ett hemligt meddelande under skrivbordet. - Foto: Imgur / TT

Becca blev änka – efter ett tag hittade hon ett hemligt meddelande från sin man

Meddelandet hittades av en slump.


Becca förlorade sin man i februari. Månader flög förbi innan hon hittade ett hemligt meddelande som han skrivit långt innan.

Hennes man skrev hälsningen på undersidan av hennes skrivbord. Meddelandet hittades när Beccas son skulle skruva isär bänken. Då hittades det underbart vackra meddelandet, skriver norska Side2.

Bilden på bänken delades på Imgur och där skrev dottern under bilden "far min blev 51 år gammal och dog till följd av en brusten artär. Han skrev det här till morsan när hon började med sin hobby."

Bildkälla: Imgur

På bilden går att läsa:

"Jag älskar dig Becca. Oavsett vilken dag det är i dag så hoppas jag att den är fin. Gud svarade verkligen på mina böner den dagen då han gav dig till mig. Jag vet att det är de bästa dagarna jag får i livet och jag är så glad att du är en del av mitt liv.

Bildkälla

Om du inte redan gråtit nog så blir det ännu finare:

"Jag vet inte om du någonsin får se det här meddelandet. Men om du gör det så vet att jag älskar dig otroligt mycket. Om det är en sak som jag önskar mig i livet så är det att vara så god för dig som du är för mig. Om jag kan klara det så är jag den lyckligaste mannen i världen. Jag älskar dig min vackra fru. Mason".

Efter att bilden delades har responsen varit enorm och familjen kan inget annat än att tacka för alla vackra ord.

Förutom fina saker så brukar bilder från Imgur ofta cirkulera kring roliga nyheter. Som den här selfien som kan vara den mest pinsamma i världshistorien eller den här tatueringen som blev helt omgjord efter att han skiljde sig från sin fru.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Högre vinst för Evolution

Lägre priser pressar SSAB:s vinst

Stålkoncernen SSAB vinst faller tydligt. Under första kvartalet landade rörelsevinsten på 3 157 miljoner kronor, ner från 4 733 miljoner kronor samma period i fjol.

Uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp när handeln inleds klockan nio, indikerar förhandeln på bland annat IG Markets.

Polisen i Skövde rapporterar om trafikolycka

"På Skövdevägen vid Skultorp är det en bilist som blir påkörd bakifrån av en annan bilist.", skriver polisen på sin hemsida.

Intrum sparar bort hundratals miljoner

Kredithanteringsföretaget Intrums vinst minskar och besparingsprogrammen utvidgas.

SEB-chefen: Dämpad efterfrågan på lån

Ett högre räntenetto, lägre kreditförluster och ett större inflöde från finansiella transaktioner lyfte storbanken SEB:s vinst mer än väntat i första kvartalet. Men efterfrågan på lån fortsätter dämpas av det höga ränteläget, enligt vd Johan Torgeby.