1 av 3
- Foto: TT
2 av 3
- Foto: TT
3 av 3
- Foto: Ap

"Jag dejtade en pedofil" – här berättar hon sin historia

"Min historia är inte unik. Han var inte den första eller sista vuxna mannen att komma undan med att dejta ett barn."


När går egentligen åldersskillnad för långt? När slutar det vara okej? I en text som just nu sprids på nätet skriver Ana Nikoladze om när hon var 15 år gammal och var tillsammans med en mycket äldre man – som hon i efterhand förstått var pedofil.

"Jag kan inte förändra vad som hände. Det finns inget som kan göra hennes övergrepp ogjorda. Men jag börjar till slut se hur det verkligen var. I tio år har jag känt skam och sorg", skriver Ana i en text på sajten Broadly.

"Min historia är inte unik", skriver Ana.

Mannen och Ana träffades på nätet, och mannen, som var 29, började överösa Ana med komplimanger. Snart sågs de och blev ett par. Han gav henne alkohol och cannabis, han fick henne att smsa honom färgen på hennes underkläder eller berätta om hon hade onanerat under dagen. Och Ana började mer och mer känna att det var något som inte stämde.

”Jag gillar egentligen inte tjejer som är äldre än 19, men oroa dig inte. Vi har ju gott om tid”, sa han en dag, berättar Ana. Han menade att reta henne, men det var där och då hon visste att hon ville göra slut.

Men det var först långt senare, när hon hörde om fotbollsspelaren Adam Johnson, som fälldes för att ha haft sex med en 15-årig tjej, som det blev för mycket för Ana, som bor i Georgien. Rättsfallet rev upp gamla sår och hon kände sig tvunga att berätta sin historia om maktspelet och svineriet.

Rättsfallet mot Adam Johnson rev upp sår hos Ana.

”Min historia är inte unik. Han var inte den första eller sista vuxna mannen att komma undan med att dejta ett barn. Han var bara en av alla småstadspedofiler som bor omkring oss, och som aldrig avslöjas om de inte är berömda. Han och andra pedofiler fortsätter antasta unga flickor varje dag”, skriver Ana i Broadly.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!