De vill ha en dag att fira sin heterosexualitet – då hände det här

I går var det Heterosexual Pride Day, för att synliggöra stoltheten över att vara heterosexuell. Det görs tydligen inte tillräckligt.


I går den 29e juni var det Heterosexual Pride Day. Då ville heteros passa på att visa sin stolhet över sexualitet, eftersom de inte alls är diskriminerade.

På Twitter såg det ungefär ut så här:

Giphy Bildkälla

Då reagerade världen rimligt nog så här:


Nyheter24 har tidigare skrivit om de studier som visar att homosexuella fortfarande har svårt att vara öppna om sin sexualitet – och hur homosexuella jagas med hjälp av dejtingapp.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.