Därför ska man inte dissa den här tjejen alldeles innan dejten

Hon var klar. Och redo för dejt. När det inte blev någonting av det så tog hon till ett knep.


Det är dags att förbereda sig för att gå på en dejt. Håret tvättas och allt ska fixas med. Allt ska vara på plats så man kan möta sin babe on fleek. Ibland tar det riktigt lång tid.

Då blir det givetvis otroligt frustrerande när ens dejt ställer in i sista minuten. Precis det skedde för den här tjejen som delade sin reaktion på Imgur.

Innan dejten skrev hon bara för att kolla på personen var redo att ses. Då fick hon svaret att hen inte kunde ses alls. En historia som även danska MetroXpress skrivit om.

Tjejen valde då att skicka sin reaktion i bildform med frustrerade miner och passivt aggressiva uttalanden.

Se SMS-konversationen här:





Kan vi gissa att det inte är ett glatt leende på sista bilden?

På Imgur har bildserien fått över 218 000 views och reaktioner från roliga "men nu har hon i alla fall tid att ladda sin telefon" till "det är verkligen superdålig stil att dissa någon så – vilket slöseri av tid".

Den mest deprimerande av reaktionerna lyder: "jag slutade dejta efter att flera tjejer aldrig dök upp när vi hade bestämt tid".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

1 timme sedan
Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.