Här är Instagrams coolaste mormor – hennes smink är verkligen on fleek

Tea Flego och hennes mormor har blivit ett fenomen på internet efter deras sminkningar.


Den kroatiska make-up artisten Tea Flego har gjort det igen. Hennes mormor Livia har den mest felfria basen och allt är on fleek. Tillsammans har de blivit ett fenomen på internet och vi förstår varför.

Hennes 80-åriga mormor kallas nu för "Glam-Ma" och har tagit Instagram med storm.

Hennes smink är verkligen on fleek och hon ser strålande ut.

Tea menar att man inte behöver få bort rynkor för att se fräsch ut vare sig om man är 30 eller 80 år. Förutom sminkningarna tycker hennes mormor Livia om uppmärksamheten hon har fått genom Instagram.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst är GlamMas smink on fleek?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

1 timme sedan
Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.