1 av 3
- Foto: Privat/TT Bild
2 av 3
Det här är vad som låg i väskan.
3 av 3
Det här är vad som låg i väskan.

Ladye fick samtal från skolan: "Har du sett vad din son har i väskan?"

När sonens rektor ringde fick mamman en rejäl – och ganska äcklig – överraskning.


Ladye Hobson råkade ut för en väldigt rolig – och lite äcklig – händelse tack vare hennes sons påhittighet, vilket hon skrev om på en blogg.

Hon börjar med att berätta att hon var på jobbet när sonens skola plötsligt ringde henne. Ladye började direkt tänka på vad för något hennes son hittat på den här gången.

Motvilligt svarade hon. Men i stället för låta bekymrad eller arg möttes hon av en rektor som hade svårt att hålla sig för skratt.

"Hon sade 'Ladye, det är Gayla. Jag ringer bara för att berätta att Brian gjort min dag.'", skriver hon.

Lättad sa Ladye att det gjorde henne glad att veta att det i alla fall inte rörde sig om något dåligt. Men sedan frågade rektorn henne om hon visste vad Brian har i sin väska.

Förvirrad svarade Ladye att det hade hon ingen aning om. Rektorn, som hade svårt att hålla sig för skratt berättar då för henne att Brian hade kommit till skolan med en död ekorre i sin väska.

"Snälla pausa här för att föreställa er min skräck, att säga att jag skäms är en underdrift. Jag är totalt förödmjukad", fortsätter Ladye sitt blogginlägg.

Bildkälla: Ladye

När hon frågade rektorn hur i hela friden Brian hade fått en död ekorre i sin ryggsäck svarade rektorn att hon frågat Brian samma sak. Det visade sig att han hittat den stackars ekorren på vägen till skolan, plockat upp den och helt enkelt lagt den i väskan.

På den uppenbara frågan varför han gjort det svarade Brian: "Jag ville verkligen ha ekorrdumplings till middag".

Ladye förtydligade att även om familjen bor på landet så äter de faktiskt inte saker som ekorrdumplings.

Rektorn bad sedan om lov att skicka en bild på ekorren till Ladye eftersom "den ser så fridfullt ut". Och visst gör den det, på något underligt sätt? Men den ska även ha kryllat av maskar enligt Ladye.

När hon sedan hämtade Brian från skolan var han gråtfärdig och bad om ursäkt och förklarade att han inte visste vad han tänkt när han tog med sig ekorren. Ladye avslutar med att han nog i alla fall lärde sig en läxa.

Klicka för att visa

Nyheter24 har tidigare skrivit om den här väldigt levande ekorren som inte kan få nog av sin nya favoritdryck.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
Son
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tagit med dig något sjukt konstigt till skolan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.