Malins examensarbete fick en minst sagt pinsam fellänkning.
1 av 2
Malins examensarbete fick en minst sagt pinsam fellänkning. - Foto: Pixabay
Än så länge har Malin och hennes klasskompis inte fått någon respons på den pinsamma missen från någon ansvarig.
2 av 2
Än så länge har Malin och hennes klasskompis inte fått någon respons på den pinsamma missen från någon ansvarig. - Foto: Pixabay

Malin lämnade in sin skoluppgift – sen upptäckte hon pinsamma porrmissen

Skämskudden fram nu, för den här missen i examensarbetet är nog de flesta elevers värsta mardröm.


Man skulle kunna tro att Rana, 21, avslöjade den pinsammaste missen på länge när hennes dejt försökte bluffa henne nyligen.

Men frågan är om inte den här pinsamheten knäcker det mesta.

Malin, 25, och hennes kompis pluggar till lärare på en högskola i en mellanstor svensk stad. De skulle nyligen lämna in ett examensarbete på temat "läraryrkets profession och yrkesstatus".

Ett viktigt ämne som helt klart inte bör skojas bort i första taget. Därför fick Malin minst sagt panik när hon upptäckte den sjukt pinsamma missen i texten alldeles för sent.

Bildkälla

– Vi skulle ha med en länk i arbetet där det står var examensarbetet publiceras. Men då visste vi inte än vad den hemsidan hette, så vi skrev bara in en exempeladress bestående av flera "x", säger Malin till Nyheter24.

Exempeladressen var bara en tillfällig lösning som skulle ha ändrats innan arbetet skickades in. Men istället blev det en direktlänkning som låg kvar i arbetet när det skickades in.

Och hemsidan? Ja, den visade sig bestå av regelrätt hårdporr.

Bildkälla

– Vi upptäckte det här idag. Så sjukt jävla pinsamt! Vi hoppas i alla fall att vi slipper förklara oss för någon examinator eller liknande.

Än så länge har Malin och hennes klasskompis inte fått någon respons på den pinsamma missen från någon ansvarig.

– Vi kommer antagligen ta upp det med läraren, så får vi hoppas att de kan ha förståelse och lite humor. Det var en sjukt pinsam upptäckt vi gjorde och jag tänkte att fler skulle uppskatta händelsen.

Bildkälla: Facebook/Privat

Och det har folk helt klart gjort. Malin delade med sig av sin pinsamma miss i en stor Facebookgrupp, där hennes bjussiga inställning hyllades och även delades vidare i Facebookgruppen Dr Status.

Här kan du också höra förra Idoldeltagaren Elin Bergman berätta om ett sjukt pinsamt sexögonblick nyligen. Missa inte heller Malmötjejen Natalias pinsamma anus-sms från sin pojkvän.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort en lika pinsam miss?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verk kräver mer pengar till förvar

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

2 timmar sedan
I en ny undersökning av Verian, tidigare Kantar Sifo, på uppdrag av Bankomat​ kan man nu se att rekordmånga svenskar vill ha kvar möjligheten till kontantbetalningar även i framtiden.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

3 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

3 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

3 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.