Alexandra insåg sin tabbe först efter att hon tagit sig till jobbet.
1 av 3
Alexandra insåg sin tabbe först efter att hon tagit sig till jobbet. - Foto: Privat
AJDÅ!
2 av 3
AJDÅ! - Foto: Privat
Alexandra.
3 av 3
Alexandra. - Foto: Privat

Alexandra, 27, tog sig hela vägen till jobbet – sedan insåg hon sin tabbe

Alexandra bestämde sig för att cykla till jobbet. På vägen ramlade hon tre gånger och bestämde sig då för att gå.


Fredagen den trettonde förknippar många med otur och någon som råkade ut för en aning pinsam sak igår var Alexandra.

Hon bestämde sig för att ta cykeln till jobbet trots att det var halt ute.

– Först gjorde jag en vurpa, efter några meter ramlade jag igen men jag fortsatte och sedan ramlade jag ännu en gång. Så jag bestämde mig för att gå och det är ändå en ganska lång bit till mitt jobb. Sedan började jag cykla igen, säger Alexandra till Nyheter24.

Hon hoppades på att den korta jackan inte hade gått sönder eftersom hon ramlade på ryggen.

– När jag kom fram till jobbet så gick jag direkt in på toaletten för att kolla om min jacka var trasig men istället såg jag bara min rumpa. Mina jeans hade spruckit och jag hade gått med rumpan bar genom stan utan att märka det.


Eftersom hon hade hörlurar i hade hon inte heller hört om någon hade sagt något. Som tur var så jobbar hennes syster på samma arbetsplats. Så Alexandra ringde henne och systern kom med nya byxor eftersom hon började lite senare.

– Jag hade en tröja som jag kunde dra över så länge men om inte min syster hade varit där så hade jag väl fått tagit en taxi hem, det hade varit värt det.

Hon satt senare och pratade med en kollega om hon skulle publicera det i tjejgruppen Honey and the bees eller inte. Men det gjorde hon och ganska snabbt hade tusentals tjejer gillat hennes inlägg.

– Jag visste inte ens att det var fredagen den trettonde, det såg jag senare när jag satte på min jobbdator. Men jag delade med mig om min historia och bjöd på mig själv.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

1 timme sedan
Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

1 timme sedan
En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.