Mahri var ute med sina tjejkompisar.
Mahri var ute med sina tjejkompisar. - Foto: Twitter (Montage)

Den äldre damen sa att hon saknade sina vänner – då fick Mahri, 18, en idé

Mahri, 18, och hennes vänner tog selfies i spegeln – då kom en tant förbi och smälte allas hjärtan.


18-åriga Mahri Smith hängde med sina kompisar på ett casino i Ottawa, Kanada. Efter en kort toapaus var det naturligtvis dags för selfies – eller en groupie kanske. Ni vet, sådant man gör.

Helt plötsligt kommer en äldre tant fram och sa att hon kunde ta ett gruppfoto på tjejerna. Mahri tyckte att det var väldigt gulligt och så började gänget prata med damen.

– Hon gav oss fina komplimanger om våra kläder precis som en tonåring skulle prata med oss, säger Mahri till Buzzfeed.

Då berättade kvinnan att hon kom ihåg sina tjejkompisar och hur de brukade klä upp sig och gå ut. Då sa hon något som fick tjejernas hjärtan att smälta: "Jag saknar det".

Mahri och hennes gäris visste då att de var tvungna att göra någonting och bad henne att vara med på deras bilder. Hon sa till damen:

– Varför sakna det när vi alla är ute här nu, eller hur?


Twitter

Bilderna blev helt fantastiska och alla tyckte att det var otroligt trevligt. Kvinnan var där med sin man och tackade senare för sig utan att hinna säga sitt namn.

– Hon verkade vara den finaste damen i hela världen, säger Mahri till Buzzfeed.

Twitter

Mahri blev så berörd av upplevelsen att hon valde att twittra ut bilderna med en kort berättelse om vad det handlade om. Twitter exploderade av känslor och tweeten har över 70 000 retweets.

Så här fint kan det vara när vi är snälla och fina med varandra. Kärlek.

Läs också om en viral story där Mark såg en bild på Tinder på en tjej som han aldrig sett förut stående i hans badrum – eller läs om chocken som Isaac fick när han somnade på bussen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du gjort samma sak?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.