Lilly Singh är kvinnan som tjänar bäst på Youtube.
1 av 3
Lilly Singh är kvinnan som tjänar bäst på Youtube.
och det är mycket...
2 av 3
och det är mycket... - Foto: TT nyhetsbyrå
66 miljoner faktiskt
3 av 3
66 miljoner faktiskt - Foto: TT nyhetsbyrå

Lilly är världens bäst betalda kvinnliga youtuber – så här mycket tjänar hon

Hon har 11 miljoner följare på youtube och tjänar 66 miljoner kronor per år. Lilly Singh är kvinnan som tjänade mest på youtube 2016.


Lilly Singh, 28, från Kanada är nu den bäst betalda kvinnan på Youtube.

Lilly Singh började göra videos på Youtube år 2010 för att hantera sin dåvarande depression. Sedan hoppade hon av sin dåvarande utbildning för att, ja – bli en youtubestjärna.

Och stjärna har hon verkligen blivit! Hennes kanal Superwoman följs av 11 miljoner människor världen över. Hon ligger i toppen med bland annat svenska Felix Kjellberg (Pewdiepie).

På hennes kanal finns en hel del komedi kopplat till hennes indiska bakgrund men också mer tabubelagda ämnen som mens och de olika sorters bajs som finns, allting med glimten i ögat.

Så hur mycket drar hon in då? Jo, förra året tjänade hon 7,5 miljoner dollar, alltså nästan 70 miljoner kronor.

TT

Lilly Singh berättar att det inte alltid varit en dans på rosor (även om det är en hel del dans i hennes videos). Svåraste säger hon är att leverera även om man inte har en bra dag. Hon förklarar för Independent att hon går in en roll för att klara av det.

Läs också om föräldrar som förbjuder sina barn att se den kända Youtube-stjärnans klipp.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

223 miljoner till regionerna för fler AT-läkare

Rusning efter vapenlicenser oroar palestinier

Kriget mot Hamas har lett till en rusning efter vapenlicenser bland vanliga israeler. Medborgarna känner sig säkra när de kan "neutralisera beväpnade terrorister", hävdar säkerhetsminister Itamar Ben-Gvir. Men bland palestinier i Israel ökar oron.

MP: Höj reduktionsplikten och inför vägskatt

MP vill återinföra reduktionsplikten men inte låta den påverka priset vid pump. Istället vill partiet bekosta den med en slags vägskatt som främst ska tas ut på bilkörning i städer.

USA: Vi låter inte Ukraina falla

Trots oenigheten i kongressen bedyrar USA:s försvarsminister Lloyd Austin att man inte kommer att överge Ukraina.

Fem döms för bomber i Norrköping

Fem män döms för sin inblandning i flera planerade och ett utfört sprängdåd i Norrköping under förra året, rapporterar SVT Öst.

Ukraina-stöd bromsas i EU

Visst ska vi hjälpa Ukraina, lovar EU-länderna – men drar samtidigt i stödbromsen för att hålla egna väljare på gott humör inför kommande EU-val. Frågan tär på enigheten inför veckans toppmöte i Bryssel.