De trodde inte de skulle kunna bli gravida på grund av hans förlamning.
1 av 2
De trodde inte de skulle kunna bli gravida på grund av hans förlamning. - Foto: Pixabay / imgur @ 9gag
Trots låga odds blev de gravida ändå!
2 av 2
Trots låga odds blev de gravida ändå! - Foto: Imgur @ 9gag

Amanda blev gravid mot alla odds – parets roliga bild avslöjar miraklet

Ett par från USA var säkra på att de inte kunde få barn på grund av en förlamning. De hade fel, vilket den roliga bilden tydligt visar.


Todd Kreigh och Amanda Diesen träffades på ett rehabiliteringscenter. Han var patient och hon sköterska. Han var nämligen med i en motorcykelolycka och blev paralyserad från magen och neråt för några år sedan, skriver Refinery29.

De blev kära på studs och flyttade ihop. Chansen att Amanda Diesen skulle bli gravid var mycket låg. Men, av vad man nästan kan säga är ett mirakel, så blev hon det ändå!

De berättade för familj och vänner genom att lägga ut en rolig bild på deras imgur (ungefär som Instagram). Det skickade även bilden till 9gag med texten "vi har hört att ni gillar när paralyserade personer lyckas trots dåliga odds".

Imgur @ 9gag

Todd Kreight ser lagom nöjd ut och på väggen bakom dem står det "den funkar fortfarande". Till refinery29 säger Amanda Diesen att de brukar säga att de är de roligaste personerna de vet. Det kan vi väl nästan hålla med om?

Läs också Ministerns babylycka: "Jag är väldigt glad"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.