Alla sitter vi säkert på olika funderingar.
1 av 6
Alla sitter vi säkert på olika funderingar. - Foto: TT Nyhetsbyrån / Reddit
En källa till svar på frågor från allt mellan himmel och jord är den sociala nyhetssidan och forumet Reddit.
2 av 6
En källa till svar på frågor från allt mellan himmel och jord är den sociala nyhetssidan och forumet Reddit. - Foto: TT
Där ställde någon nyligen frågan om hur det egentligen är att vara strippa – till de strippor som möjligen hänger på Reddit.
3 av 6
Där ställde någon nyligen frågan om hur det egentligen är att vara strippa – till de strippor som möjligen hänger på Reddit. - Foto: TT
Och personen fick svar.
4 av 6
Och personen fick svar. - Foto: TT
Många svar.
5 av 6
Många svar. - Foto: TT
Och vissa av svaren kanske också förvånar.
6 av 6
Och vissa av svaren kanske också förvånar. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Här avslöjar strippor svaren på frågorna du alltid velat ställa

Ibland undrar man över saker som kan vara svåra att svara på. Nu avslöjar flera strippor svar på frågor som säkert vissa har undrat.


Alla sitter vi säkert på olika funderingar.

En källa till svar på frågor från allt mellan himmel och jord är den sociala nyhetssidan och forumet Reddit.

Där ställde någon nyligen frågan om hur det egentligen är att vara strippa – till de strippor som möjligen hänger på Reddit.

Och personen fick svar. Många svar. Som också kanske förvånar, skriver Independent.

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Påståendet att alla strippor skulle vara offer nyanserades av en person som skrev att hen jobbade som strippa och som på forumet kallade sig för Deannadlai.

Hen berättar att hen har varit strippa i många städer runt om i USA.

"Jobbet passar verkligen mig. Det passar inte alla och det finns de tjejer som man ser gråta eller bli förbannade och som är fulla. Enligt mig brukade de flesta andra stripporna vara väldigt smarta och ganska drivna i att tjäna mycket pengar oavsett hur de spenderade dem."

Deannadlai skriver också att de flesta strippklubbarna idag är ganska uppstyrda som företag som vill tjäna pengar.

"Det generella målet för cheferna är att hjälpa dig att tjäna så mycket pengar som möjligt, för om du tjänar pengar tjänar alla pengar", skriver Deannadlai.

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Men allt är inte guld och gröna skogar med strippyrket, något bland annat användaren kaelne skriver om.

"Jag har en kompis som började för att hon verkligen behövde pengarna. Hon säger att branschen är full av droger och personer som skulle göra allt för att få tag i dem", skriver kaelne.

Användaren Stanzin7 skriver också att cheferna som driver klubbarna inte alltid hjälper stripporna, utan att de mer ser de som verktyg.

"Cheferna vill ha dem på plats så det är inte ovanligt att de ser till att de får droger och blir beroende".

"Att bli sjuk är ganska lätt på en strippklubb. Men om de inte kommer in och jobbar får de heller inte betalt. Det finns ingen lön."

"Strippor gillar inte nödvändigtvis varandra, och får varandra avskedade hela tiden."

"Man blir trött som fan av jobbet. Det är inte bara att man måste röra på sig. Strippor måste ha en 'vibe' och en 'energi'. Det är här det svårt att balansera livet."

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Andra på Reddit skriver dock att det finns flera bra saker med att jobba som strippa, till exempel att man tjänar bra med pengar.

"Vanligtvis 8 000 dollar (cirka 71 840 kronor) i månaden om man arbetar fyra dagar i veckan. Man får välja sitt eget schema och jobba så många timmar man vill. Man får hantera många skitstövlar varje dag, men du får också behandla de ännu värre (om du vill) jämfört med vad du skulle få i ett vanligt kundservicejobb", skriver användaren reallifestripper.

"Jag gör mitt eget schema. Jag jobbar på ett ställe som endast tar en dörravgift, så förutom att ge dricks till dj:en och vakterna behåller jag mina pengar. Jag betalar inte skatt på merparten av vad jag tjänar. Poledance är fantastisk bra träning. Och självklart också: pengarna. Jag tjänade mer igår än vad jag gjorde under en hel vecka på mitt senaste jobb", skriver använadren tyramysaurusrex.

BIldkälla: TT Nyhetsbyrån

Allt är inte heller som man kanske skulle kunna tro.

"De hetaste tjejerna på en klubb är inte nödvändigtvis de som får bäst betalt. Allt handlar om att fiffla. Plus svag belysning och underverk med sminket", skriver GLITTERANDFAKETAN.

Användaren DonLaFontainesGhost beskriver att strippa som en säljpitch genom att strippor visar intresse i vad som helst som kunden vill prata om, att de justerar sin personlighet efter hur kunden vill ha det – och att de försöker få så mycket pengar av personen som möjligt.

En användare skriver om att det är svårt att dejta folk när man är strippa. Antingen blir killen oskönt supertaggad på faktumet att du jobbar som strippa och tror att du är en nymfoman som har obegränsad tillgång till droger. Eller så är de moraliserande skitstövlar.

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Men mycket är också konstigt, som användaren stripperscientist berättar om.

"Kunderna… de är någonting. De gör de konstigaste jävla sakerna. Jag gick precis av scenen när en kille slickade på en dollarsedel och försökte stoppa den mellan mina skinkor. Jag har blivit biten, utsatt för en killes fru som försökte slita av håret från mitt huvud, blivit strypt, slickad på, tafsad på etc. Jag hade en kund som ville ta mig med hem, slicka jordnötssmör, honung och choklad av min fi**a och sedan snorta kokain från min rumpa genom en 100 dollar-sedel", skriver stripperscientist.

Läs också om gymnasietjejerna som tvingades äta banan och strippa – framför lärare och elever.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du det här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.