De får upp till 80 000 för en bild på Insta – men vilka är de?

Jack Morris och Lauren Bullen träffades 2016 i Fiji under en resa. Nu har paret två miljoner följare på Instagram.


Skulle du säga upp dig från ditt jobb om du fick chansen att resa jorden runt och försörja dig med tack vare ditt Instagram-konto?

Det här paret gör i alla fall något i den stilen. De reser jorden runt och får sjukt mycket pengar för det. Paret, Jack Morris, 26, och Lauren Bullen, 24, träffades 2016 i Fiji under en resa.

Bildkälla: Instagram

Sedan dess har pratar blivit kända på Instagram där de har över två miljoner följare. Tillsammans har de rest till 45 olika länder och deras Instagram-flöde är magiskt. Tidigare har paret avslöjat att de kan tjäna tusentals kronor för en enstaka bild på deras konto.

När Jack pratade med Cosmopolitan berättade de även att de inte gör ett sponsrat inlägg för under 20 000 kronor. Nästan 80 000 kronor är vad Jack har fått betalt som mest för en bild och Lauren har fått ungefär tio tusen mindre än honom.


Bildkälla: Instagram

– En gång gjorde jag ett jobb för ett telefonföretag när jag var i väg i tre dagar. Jag skulle publicera fem bilder på Instagram och fick runt 390 000 kronor, berättade han för tidningen.

På bloggen, Do You Travel, avslöjade Jack nyligen tricket bakom en riktigt lyckad bild, han menar att det alltid handlar om timing och att de flesta bilder de tar fotograferas ungefär en timme efter en soluppgång. Att alla bilder på Instagram matchar varandra är viktigt samt att han försöker undvika att använda filter, skriver Independent.

Paret bor för tillfället på Bali och kommer att fortsätta publicera de inspirerande bilderna på Instagram.

Kolla också in Love som är drottning på Instagram, tack vare sin rumpa:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
par
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja resa jorden runt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.